Εργολάβος

Κανελλόπουλος Ηλίας

Με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο κλάδο, παρέχουμε ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας κατασκευής που εναρμονίζονται με τις ανάγκες σας.

Κανελλόπουλος Ηλίας

Με όραμα την παροχή καινοτόμων κατασκευαστικών υπηρεσιών και την καταξίωση στον κλάδο στοχεύουμε στην δημιουργία ποιοτικών τεχνικών έργων.

Το άρτια εξοπλισμένο και ειδικευμένο δυναμικό της επιχείρησης είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει τις αποτελεσματικότερες και λειτουργικότερες λύσεις που θα προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, στα περισσότερα έργα που αφορούν την αποκατάσταση παλαιών κτισμάτων χρησιμοποιούνται πράσινα-οικολογικά υλικά συνεισφέροντας στην βιωσιμότητα.

Τα υλικά αυτά εξασφαλίζουν την εξυγίανση της τοιχοποιίας, την διάρκεια ζωής της στον χρόνο ενώ δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον.

Η ομάδας μας αποτελείται από καταρτιζόμενους συνεργάτες πολυετής εμπειρίας (πολιτικούς μηχανικούς, σύμβουλους χρωμάτων, interior designer, χτίστες, ελαιοχρωματιστές κ.ά) οι οποίοι ενημερώνονται διαρκώς για κάθε νέα τεχνική εξέλιξη.

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας δίνει το έναυσμα για την υλοποίηση οποιασδήποτε κατασκευής επιθυμείτε.

Με επίκεντρο την μελέτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες κατασκευαστικές υπηρεσίες δημιουργώντας τον χώρο που σας αξίζει.

Two Architect man working with compasses and blueprints for architectural plan,engineer sketching a construction project concept.

Γιατί να επιλέξετε την επιχείρηση

Μελέτη Κατασκευής
Ποιότητα Κατασκευής
Βιώσιμα υλικά κατασκευής & ελαιοχρωματισμού
Αξιοπιστία

Εμπιστοσύνη
Συνέπεια

Προσιτές τιμές
Εγγύηση